Indholdsfortegnelse:

Hvad er de bedste destinationsmaratonløb?
Anonim

Jeg træner til mit første maraton, og jeg vil gerne løbe det et sjovt sted. Hvad er de bedste maratonløb på seje destinationer?

Der er et par vigtige kriterier for en god destination maraton. Det skal være et sted, du virkelig gerne vil hen, selvom du ikke løb i et løb. Banen skal være naturskøn og mindeværdig, og den bør ikke være lige op ad bakke. (Det nytter ikke noget at rejse hundreder eller tusinder af miles for at løbe en dårlig tid. Undskyld Pike's Peak.) Disse fire løb passer til regningen.

Løber langs kysten af Champlain-søen
Big Sur
Big Sur
Bar Harbor
Bar Harbor

Mount Desert Island Marathon, Maine

Du vil ikke finde massevis af tilskuere langs Mount Desert Island Marathon's bakkede bane, men de ville bare hindre udsigten over Maine-kysten alligevel. Banen, som starter i Bar Harbor og slutter i landsbyen Southwest Harbor, løber langs kanten af Acadia National Park, og fører løbere gennem skove, langs havets klipper og forbi små fiskerbyer, der tømmes ud, efter at sommerens turistsæson slutter. 14. oktober

Jeg træner til mit første maraton, og jeg vil gerne løbe det et sjovt sted. Hvad er maratonløbene på seje destinationer?

Honolulu Marathon

Ikke at du havde brug for en grund til at tage en tur til Hawaii, men Honolulu Marathon er lige så naturskønt som ethvert løb. Startende ved Ala Moana Beach Park bugter banen sig gennem Waikiki, inden den klatrer nær det 700 fod høje vulkankrater Diamond Head. Derfra passerer den gennem forstæderne, vender tilbage til Diamond Head igen ved 24 km og ender ved Kapiolani Park, hvor du kan køle af i Stillehavsbrændingen. Mere end 25.000 mennesker deltager i løbet hvert år, størstedelen af dem fra Japan. 9. december